Archief teksten

Over Altop International

Schone lucht is een gegeven waar we niet iedere dag bij stil staan. Toch is op veel plekken luchtbehandeling nodig om tot de juiste kwaliteit te komen. Altop International levert luchtbehandelingskasten, ventilatorconvectoren en specials. Intelligente oplossingen op maat, die zorgen voor schone lucht in verschillende sectoren.

Perfecte partner
Altop International is exclusief dealer in Nederland van Euroclima. De technologie en aanwezige kennis maken Euroclima tot de perfecte partner op het gebied van service, ondersteuning en sales voor Altop International. Sinds 1963 opereert de marktleider op internationaal niveau met productiefaciliteiten in Italië, Oostenrijk, India en Dubai. Kwaliteit en verantwoordingsbewuste medewerkers, innovatieve oplossingen in combinatie met een flexibele productie maken dat het bedrijf tot één van de beste aanbieders behoort.

Onze klimaatkasten worden op maat gemaakt en zijn dus altijd ingesteld om optimaal te functioneren onder de door u gegeven omstandigheden. De klimaatkasten worden wereldwijd ingezet voor schone lucht in de (voedingsmiddelen)industrie, in medische settings maar ook in publieke gebouwen als scholen, kantoorgebouwen, zwembaden, et cetera.

Intelligentie in luchtbehandeling
Omdat iedere situatie om een andere oplossing vraagt komen onze medewerkers graag de situatie ter plekke beoordelen. We hebben een breed scala aan luchtbehandelingsmogelijkheden die we inzetten om voor u de meest optimale luchtsituatie te creëren. Of het nu gaat om een grote kast in een winkelcentrum of een clean room, kwaliteit staat altijd voorop. Daarvan zijn onze certificaten een mooie bevestiging. Wij zetten ons iedere dag in om te laten zien waarom we in het bezit zijn van deze certificeringen. We care for better air!

Organisatie

Altop International biedt hoogwaardige luchtbehandelingskasten, ventilatorconvectoren en specials. Met uitgebreid technisch advies en eigen engineering leveren we zowel standaard als customized producten. Dit doen wij voor o.a. de (voedingsmiddelen)industrie, in medische settings en clean rooms. Met onze flexibele en transparante werkwijze en de kwaliteitsproducten bewijzen we ons als de perfecte partner in luchtbehandeling.

Lees meer over onze organisatie:
Dit is ons team.

Samen met onze zusterbedrijven vormen wij Altop Groep.

Altop International is altijd in beweging.

Onze certificaten bevestigen de kwaliteit.
Een stukje historie over Euroclima.

Ons team

Carst Mulling | Bedrijfsleider

c.mulling@altop-international.nl

Naast de algemene zaken houd ik me met name bezig met de commerciële kant van Altop International/Euroclima. Korte lijnen, direct resultaat en mooie uitdagingen, dat is waar ik voor ga. Altop International geeft mij de mogelijkheid om in een prettige omgeving met veel plezier en afwisseling te werken.

Onze klanten zitten aan het roer. Ons doel is om de wensen van onze klanten zo goed en reëel mogelijk in te vullen. Dit leidt tot een organisatie die zich constant openstelt, in beweging is en oplossingsgericht denkt. Het gemotiveerde team, uitdagende projecten, leuke klanten en een zeer prettige samenwerking met onze fabrikant Euroclima maken ons sterk.

Freek Hendriksen, technisch manager

Als technisch manager werk ik samen met onze klanten en leveranciers om een optimaal product te kunnen leveren. Elke klant vraagt om een specifieke oplossing en dat vraagt om maatwerk. Het gaat daarbij om de combinatie van wensen, (technische) eisen en mogelijkheden, waarmee we tot het juiste product komen. Met onze technische kennis en ervaring ontzorgen we de klant.

Giacomo Zicolella, accountmanager

Mijn missie binnen Altop International is om meer naamsbekendheid te creëren, bij zowel nieuwe als bestaande klanten. Het doel daarbij is uiteraard het genereren van meer orders. Daarnaast houdt ik nauw contact met Euroclima in Italië; ik spreek de taal en ken de cultuur van binnen en van buiten. Zo zorgen we samen voor optimale communicatie met onze leverancier en ontzorgen we de eindklant maximaal.

Wibo Sanders, sales engineer

Samen met de collega’s ben ik verantwoordelijk voor de sales en het technische ontwerp van de luchtbehandelingskasten. Ik richt me daarbij vooral op new business en nieuwe klanten. Door mijn netwerk kan ik nieuwe deuren voor Altop International openen en daar haal ik veel voldoening uit!

Eric Vrieze, monteur/supervisor

Onze ervaren monteur Eric verzorgt de montage en het onderhoud aan onze producten. Heeft u een verzoek of vraag, bel ons of vul het online serviceformulier in.

Historie dealerschap Euroclima

Altop International is sinds 2007 actief in de luchtbehandeling. Samen met zusterbedrijven Altop Kunststoftechniek en Arveon is Altop International gestaag gegroeid. Inmiddels hebben we al vele gevestigde namen in de voedingsindustrie en diverse clean rooms mogen voorzien van onze specialistische lbk’s. Enkele van deze projecten zijn terug te vinden onder ‘referenties’.

Euroclima is sinds 1963 leider in klant specifieke luchtbehandeling en ventilatiesystemen. Ze ontwikkelt, produceert en vermarkt kwalitatieve luchtbehandelingsproducten voor alle toepassingen. Euroclima heeft productiefaciliteiten in Italië, Oostenrijk, India en Dubai. De laatste 50 jaar heeft Euroclima meer dan 100.000 producten van 1.000 tot 600.000 m3/h over de hele wereld geleverd.

Certificaten

Onze producten van Euroclima voldoen aan strenge richtlijnen. Onderstaande certificaten zijn van toepassingen op ons assortiment.Tevens voldoen wij aan de actuele VCCN norm.

logo’s certificaten (placholder)

Altop International hecht grote waarde aan veiligheid en deskundigheid. Wij zijn met de Altop Groep dan ook ISO9001, VCA** en DVS gecertificeerd.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Altop International B.V.
Matjeskolk 23
7037 DZ Beek (Montferland)

T: +31 (0)316 – 820030
E: info@altop-international.nl

KvK-nummer: 09120050
BTW-nummer: NL809786941B01

IBAN-nummer NL47 INGB 0009 1906 03